Varilux Mester optikai szalonként a hagyományos látásvizsgálaton felül a legfejlettebb integrált mérési rendszer, a VisiOffice segítségével 4D szemmérést is végzünk. Szemünk az egyik legfontosabb érzékszervünk, vizsgálatához válassza a ma elérhető legmodernebb megoldást, amely során nincs szükség fizikai beavatkozásra.

Megtervezzük és elkészítjük az Ön egyedi szemüveglencséjét, amely a szemmagasságát, valamint arcának és tekintési szokásainak valamennyi tulajdonságát figyelembe veszi. Egy kiválasztott keret segítségével öt paramétert vizsgálunk, melyek alapján pontos képet kapunk az Ön keretviselési szokásairól és fiziológiai tulajdonságairól.

A mérés során megállapítjuk az olvasótávolságot, valamint lemérjük szemének egyedi kódját. Ez nem más, mint a szem forgásközéppontja, amelynek meghatározása lehetővé teszi, hogy ötször pontosabb látásélményt érjünk el a hagyományos technológiájú szemüveglencsékhez képest.

Ahogy mindenkinek van egy domináns keze, amelyet cselekvés során elsődlegesen használ, ugyanúgy meghatározható a domináns szem is. A 4D szemmérésnek köszönhetően megismerjük az Ön domináns szemét is, ami azért fontos, mert erre a szemre optimalizáljuk szemüveglencséjét.

Így készül el az Ön egyedi szemüvege. Miben hoz ez Önnek változást?

  • Közelre, köztes távolságra és távolra egyaránt élesen lát, átmenetek nélkül
  • Széles látóteret biztosít torzítások nélkül
  • Mozgás közben is egyensúlyban érzi magát

Kérjen időpontot a +36 20 438 8468-as telefonszámon, hogy Ön is korlátok nélkül élvezhesse a látás szabadságát! Várjuk szeretettel!

Szalonunkban továbbá az alábbi látásvizsgálatokkal várjuk:

  • refrakto-keratométerrel végzett szemdiagnosztika
  • glaucoma, cataracta szűrés (zöldhályog, szürkehályog)
  • szemfenék vizsgálat (a szemfenék ideghártyáinak és ereinek vizuális vizsgálata)
  • non-contact (érintésmentes) szemnyomás mérés

A hangulatos környezetnek köszönhetően Ön szinte vendégségben érzi magát, miközben szakszerű ellátásban részesül. Kérjen időpontot a +36 20 438 8468 telefonszámon!