Az Optistyle Optikai Szalon minden kollégája szakképzett optikus, akik elhivatottak munkájuk iránt. Több mint 30 éves szakmai tapasztalatunk a garancia vendégeink számára a tökéletes látásélmény megőrzésére.

A magas szintű szakmaiságon túl nagy figyelmet fordítunk a megfelelő környezet kialakítására. Az exkluzív berendezés, a hallban elhelyezett zongora, melyen gyakran csendülnek fel fülbemászó dallamok, valamint a szemüvegstylist szakértő tanácsai mind azt a célt szolgálják, hogy élménnyé varázsoljuk Ön számára a szemüvegválasztást.

Igazodunk az Ön időbeosztásához, hívjon minket most a +36 20 438 8468 telefonszámon, várjuk szeretettel.

„A plázák nagy, neonfényes üzleteiben nincsen lehetőség annak a személyes kapcsolatnak a kialakítására, ami régen az optikus-páciens viszonyt jellemezte. Pedig ez nagyon fontos, hiszen a jó optikus ismeri a kórtörténetünket, pontosan tudja, milyen megoldások váltak be számunkra és ezek alapján javasol szemüveget, kontaktlencsét. Szeretnénk ezt újra visszahozni, hiszen a futószalag kiszolgálás egy optikában lehetetlenné teszi a páciens számára legjobb megoldás megtalálását. Itt megteremtettük azt a miliőt, ahová szívesen jönnek az emberek, időt szánunk egymásra, és ez merőben más szakmai színvonalú munkát tesz számunkra lehetővé, a páciensek pedig kellemesen érzik magukat nálunk. Ez jelenti számomra a legtöbbet” – vallja Simó Klára szalonvezető.

Munkatársaink

Simó Klára szalonvezető

Simó Klára messziről indult, erdélyi származású, első képesítését is ott szerezte. Majd, amikor 1990-ben Budapestre került, az ország első és egyetlen optikai szalonjában helyezkedett el a Váci utca szomszédságában. Ekkoriban az optikus üzletek jellemzően kicsi, zsúfolt helységekben voltak, nagy különbség volt a szökőkutas, kristálytükrös szalon. A szalonnak néhány éven belül a vezetője lett, majd később a Szent István körúti, Víg Színházzal szemben lévő Optirex optika vezetését vette át. Itt 15 évet töltött, közelebbről megismerte a színészvilágot, kedvessége, figyelmes kiszolgálása miatt szájról szájra járt a híre. Több ismert személyiség, közéleti szereplő is állandó páciense lett.

2011-ben új fejezet kezdődött az életében, régi álmát valósította meg, amikor Budapest második kerületében saját üzletet nyitott. Nem volt kérdés, hogy a szalonban régi szenvedélye a zene is helyet kap majd, így született meg az Optistyle Optikai Szalon, ahol naponta felcsendül a zongoraszó. Hitvallása és célja, hogy mindenki számára elérhetővé tegye a személyes és egyben magas szintű optikai szolgáltatást, hogy élmény legyen a szemüvegválasztás.